7 Ağustos 2016 Pazar

MİCHAEL LEE WEST AŞK ADINDA HAYAT KİTAP YORUMU



               


Kitap adı: Ask Adında Hayat 
Yazar: Michel Lee West  
Yayınevi: Arkadya Yayınları
Basım Yılı:2013
Sayfa Sayısı:432
Tür: Romantik, polisiye

      Merhaba arkadaşlar :)

  Bugün sizlere uzun zamandır okumayı ertelediğim bir kitaptan bahsedeceğim.

  Bu kitabı Samsun Penguen Kitapevinden almıştım yaklaşık 1 yıl önce. Kitabın kapağını görür görmez vuruldum konusu da ilgimi çekmişti ama okumayı neden bu kadar geciktirdim hiç bilmiyorum.

                                Gerçek aşkı bulmak mı, yoksa ondan kaçmak mı daha kolay?

  Teeny Templeton, sonunda kaderin ona da güldüğünü düşünmektedir. Evlenecektir, kendi düğün pastasını kendisi yapacaktır ve o sıkıntılı geçmişini ardında bırakacaktır. Ta ki nişanlısını kendi evlerinin şeftali bahçesinde iki kadınla yakalayana kadar… Hem de çırılçıplak bir haldelerken...

   Bu skandalın ardından düğünleri iptal olur. Ne var ki Teeny'nin başına gelenler bununla sınırlı kalmayacaktır. Nişanlısı bu olaydan birkaç gün sonra ölü bulunur ve herkes Teeny'nin suçlu olduğunu düşünür.

  Tek umudu, artık başarılı bir avukat olan ilk aşkı Coop O'Malley'dir. Ancak onunla yüzleşmek demek, geçmişle de yüzleşmek anlamına gelmektedir. Peki, Teeny başına gelenlere rağmen kalbinin sesini dinleyip karşısındaki bu adama yeniden güvenebilecek midir? 
Sıkıntıların bir şekilde güzelliklere yol verdiğini gösteren Aşk Adında Hayat, eğlenceli dili, müthiş kurgusuyla kalbinizi fethedecek.


  Evet arka kapak yazısı bu şekilde. Kitabın konusu gerçekten güzel. Ben 2 günde bitirdim dili  sade ve sürükleyici okurken sıkılmıyorsunuz. Kitabın ilk bölümleri aşk romanı gibi ilerliyor fakat bir yerden sonra tamamen güzel bir polisiye romanına dönüşüyor.  Ana karakteri çok sevdiğimi söyleyemem kitabın basında da bir kaç hatalı bölüm vardı onun dışında gerçekten kolay ve keyifli bir okuma oldu benim için.



NOT : Kitabı okurken canınız fena halde tatlı isteyebilir.

kitabın sonunda harika tarifler var :)

Dİkkat Spoiler

Katilin kim olduğunu kitabın ortalarında anladım ben. Kadının tavırları, gereksiz samimiyeti ve her şeye dahil olması çok dikkatimi çekti okurken ve onunla ilgili parçaları birleştirince sonunu az çok tahmin ettim.

Kitaba Puanım: 5/4

3 yorum:

  1. Bu türdeki kitapları pek okumuyorum ben. Yazınız güzel olmuş, sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz gayet yalın, içerik olarak fazla ilgilenmediğim bir konu ancak anlatımınız etkileyici. :)

    YanıtlaSil
  3. Selamlar sizi takipteyim sizde beni takip ederseniz çok sevinirm :) bu arada blogumda bir mim paylaştımda cevap verirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil