29 Haziran 2015 Pazartesi

PAULA HAWKİNS TRENDEKİ KIZ KİTAP YORUMU



Merhaba !


Trendeki kız bana bir arkadasımın hediyesiydi.

Söylemem gereken ilk sey sanırım kitabın kapağı. BAYILDIM.

İthaki yayınları son zamanlarda gercekten bu konuda çok iyi iş çıkarıyor.

Kitaptan bahsedeyim biraz sizlere

Kitap 3 farklı kadın karakterin gözünden anlatılıyor, ben bu tarz anlatımları çok sevmesem de bu kitapta sorun yasamadım.

karakterlerimizin isimleri Rachel, Anna ve Megan.

Bu 3 kadını bir araya getiren tesadüfler ve problemleri görüyoruz kitabın ilerleyen sayfalarında.

Ana karakterimiz Rachel  yeni bosanmıs, alkolik ve depresyonda bir kadın. Kocasından ayrıldıktan sonra bir arkadasının evine yerlesir ve her gün işe gitmek için Londra trenine binmesi gerekmektedir.
 Yolculuğunda trenden disarıyı izlerken gözüne bir ev takılır ve Rachel her seferinde bu evi izlemeye baslar. Zaman geçtikce Rachel bunu takıntı haline getirir. Bir gün yine evi izlerken bir olaya sahit olur ve ertesi gün o evde yasayan kadının kaybolduğu öğrenir.

Rachel bir sekilde kendini olayların ortasinda bulur fakat o sırada sarhos olduğu için her seyi tam hatırlamaz. Polise gider ama alkolik olduğu için polisler Rachel'a inanmaz ve  o da bu işi kendi başına çözmek için harekete gecer.

Trendeki kız, benim için oldukça heyecanlı bir okuma oldu. kitabı bir türlü elimden bırakamadım. Kitapta rahatsız olduğum tek sey sonu oldu çünkü benim için çok tahmin edilebilir bir sondu.

baska bir yorumda görüsmek üzere, Hosçakalın.


kitaba puanım 5/3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder