8 Eylül 2014 Pazartesi

KİTAP ALIŞVERİŞİ #3

 
 

kitaplarvebulutlar


 
 
 
 
ßir kitap alışverişi ile yine sizlerleyim :)

 
hafta sonu staj dosyamı teslim etmek için İstanbul'a gittim ve gitmişken kitap alışverişi yapmak istedim.
 
fotoğraftaki tüm kitapları İstanbul'dan almadım tabi getirmem çok zor olurdu öyle.
 
 
Uyumsuz serisi ve Opal'i D&R'ın inernet sitesinden sipariş verdim ve kargonun 2 günde gelmesi beni çok mutlu etti ilk defa bu kadar hızlı geldi kitaplarım :)
 
Daha sonra arkadaşımla Marmara Forum'daki D&R'a gittik orda  arkadaşımın tavsiyesi ile Bana Her Şey Seni Hatırlatır ve Aşk tadında hayat kitaplarını aldım. Genelde okuduğum tarz kitaplar değil ama konularını beğendim.
 
Ertesi gün kuzenimle buluşup ona defter almaya yine D&R'a gittik o defterlere bakarken bende 10 tl indiriminde olan kitaplara bakıyordum ve Stephen King görünce dayanamayıp aldım. Sizce de kapağı çok güzel değil mi ?
 
 
İstanbul'dan dönüşte önce Samsun'a arkadaşlarımın yanına geçtim Samsun'u gerçekten çok seviyorum. Çiftlik de dolaşırken Penguen kitapevini gördüm ve tüm kitaplarda % 25 indirim vardı orda çalışan kızlardan biri beni tumblr'dan ve bloggerdan takip ettiğini söyledi çok mutlu oldum  artı %5 indirim yaptılar  ve kitapları gerçekten çok uygun bir fiyata almış oldum. İndirimde yakalamışken Ölümcül Oyuncaklar serisini aldım Cehennem makinelerini de alacaktım ama maalesef kalmamıştı.
 
Çorum'a döndüğümde hemen Uyumsuz'u okumaya başladım ve yaklaşık 2 günde bitti. Okuması keyifli bir kitaptı fakat ben dayanamayıp kitaptan önce filmi izlemek gibi bir hata yaptığım için bana biraz durağan ilerledi. 
 
 
Aldığım kitapları nasıl buldunuz ?
Yorumlamamı istediğiniz kitap olursa lütfen yoruma yazın,
 
Görüşmek üzere.
 

 


 



2 yorum:

  1. Geldim bile , keyifli okumalar. Ben de Yandaş 'ı okuyorum.

    http://mehtapvekitap.blogspot.com/2014/09/ufak-bir-cekilis-menekse-kokulu.html

    Ufak bir çekilişim var , katılmak istersen beklerim ya da katılmadıysan

    Mehtap

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldin tatlım :)

    Kuralsız bitmek üzere benimde, Ufuuuu çekilişe çoktan katıldım gerçekten almayı düşündüğüm iki kitaptı artık şansıma bakalım kitaplar kimi seçecek :)

    Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil